de StemBand zoekt versterking!

Ons 4e concert is achter de rug, dus starten we aan het nieuwe muzikale jaar!
Voor ons feestjaar (jawel, we bestaan al 5 jaar!) zoeken we versterking! Zie jij het zitten om deel uit te maken van een enthousiaste bende zangers en zangeressen?? Kom dan op 10 januari naar café Rico’s tegen 19u00. Na een hartelijke welkom geven we jou onze visie van ons pop- en showkoor en om 19u30 starten we dan met het koor voor de repetitie waar jij dan aan kan deelnemen. Zo snuif je de sfeer al eens op hé!
Er zijn 3 repetities waar je vrij aan kan deelnemen. Na deze repetities bekijken we samen of je geschikt bent voor het koor. Vanaf dan loopt jouw officieel lidmaatschap bij de StemBand!

Tot 10 januari?

Meer info kan je krijgen bij Ann en Koen of op 0479/72.63.87

kleine-wuiten-2017-website