Nieuwe muzikale samenwerking

Sinds dit jaar gaan we de muzikale samenwerking aan met LESCO.
LESCO is een jonge en super-enthousiaste band uit de regio die zich vol overgave in hun muziek gooit. Na een bezoek aan een optreden bleken zij dezelfde muzikale interesses te hebben en zagen wij een samenwerking zeker zitten! Snel ging LESCO aan de slag met onze nummers en waren wij overweldigd van hun bewerkingen en motivatie!
Je zal hen samen met ons aan het werk zien tijdens ons concert op 8 en 9 december!

De zomer staat voor de deur!

Alhoewel het niet het zomerse weer is, is de zomer er wel effectief.
Dat wil zeggen dat we een zéér geslaagde snoepverkoop hebben gehad, waarvoor dank aan alle kopers en verkopers!
Hamme Culinair, 21 mei, was een enorm succes. En de regen heeft gewacht om neder te vallen tot we net onze laatste noot hadden gezongen. Van geluk gesproken!
Afgelopen weekend hebben we een bruid en bruidegom nog wat gelukkiger gemaakt door hun viering muzikaal op te luisteren. Alleen maar positieve feedback gekregen van het koppel en alle aanwezigen tijdens de viering! We vonden het dan ook geweldig om er die dag voor Evy en Jasper te zijn!
Nu staat ons Hamme Zingt te wachten op vrijdag 8 juli!
En op 28 augustus laten we iedereen genieten van onze muziek tijdens de 4e Hamse Biermarkt!

Tot op één van deze optredens?!

13502868_813836202094098_7470960513845127213_o13503093_10209093767695582_982649038909100840_o

Pop- en showkoor ‘de StemBand’ zoekt versterking!

We bestaan nu enkele jaren en met als logisch gevolg dat we ons niveau wat willen verhogen. Het enthousiasme, de inspiratie en motivatie is er zeker en vast, maar de mannelijke stemmen hebben nog wat versterking nodig!

Daarom deze oproep:
Ken jij/Ben jij een man die graag zingt, niet verlegen is om wat te bewegen op een podium, graag plezier maakt en zijn mannetje kan staan in een groep met vele vrouwen?

Dan hebben we jou nodig! Momenteel zoeken onze tenor en 2 bassen graag wat collega’s extra!

Uiteraard zijn er ook nog steeds dames welkom!

Geef ons een seintje of kom gerust eens langs op dinsdagavond in de zaal van café Rico’s (Stationsstraat 45, Hamme). We starten om 19u30 en ronden af rond 21u30. Meer info vind je hier.

Volop aan het repeteren voor alweer een schitterend jaar!

Jawel, we zijn na ons concert vorig jaar er volop ingevlogen met nieuwe nummers om weer een jaar vol muziek en plezier te beleven.
Dit jaar zijn we te bewonderen op Hamme Zingt (8 juli) en ons eigen concert (10-11 december). Waarschijnlijk zullen er hier en daar wel nog wat concertjes tussenkomen, maar daar zullen we jullie zeker tijdig over inlichten!
Ondertussen zijn er ook 3 nieuwe zangeressen bij de groep bijgekomen met een grote portie motivatie en enthousiasme. Dat gaat muzikale lappen geven!
Andere geïnteresseerden (mannen mogen zich zeker aangesproken voelen, want daar kunnen we er nog enkele gebruiken hoor!), neem contact met ons op en hopelijk zien we je dan op één van de volgende repetities!

Muzikale feestdagen gewenst!

Op 12 en 13 december hebben we zo hard gewerkt om het publiek een geweldig FeelGood gevoel te geven met ons ‘FeelGood’-concert!
Iedereen was enthousiast en gaf ons nog meer de energie om aan het nieuwe koorjaar te beginnen.
Wij zijn al volop gestart met het verzamelen van liedjes, zodat we jullie volgend jaar een nieuw enthousiast concert kunnen voorschotelen!
Maar eerst wat genieten van de feestdagen en dan vliegen we er na nieuwjaar weer in!

Alvast prettige feesten gewenst én een gezond, gelukkig en muzikaal 2016 gewenst van het hele koor en alle medewerkers!

feestdagen 2015-2016

ROADTRIP was ge-wel-dig!

Ons concertweekend ROADTRIP is achter de rug en iedereen was laaiend enthousiast.
Een heel jaar werken we hier naartoe en met succes!

Weldra zal er een compilatiefilmpje online komen, voor de sfeer nogmaals te beleven.

Bedankt aan iedereen die er bij was en op naar de volgende editie!

250 euro voor Make-a-Wish

Zoals beloofd gingen we een deel van onze opbrengst van ons concert in december 2013 schenken aan Make-a-Wish.

Met veel fierheid konden we een cheque overhandigen van 250 euro, zodat er weer dromen en wensen van zieke kinderen mogen uitkomen!

Wij zijn blij dat we via deze weg ons steentje kunnen bijdragen aan deze fantastische organisatie!

MakeAWish

Zit The Voice van Vlaanderen in de StemBand?

johan tvvvJawel, u zal hem misschien al opgemerkt hebben, maar één van onze tenoren zit in de liveshow van The Voice van Vlaanderen. Johan, ondertussen ook al gekend als de zingende loodgieter, is ontzettend goed bezig om misschien wel de Voice van Vlaanderen te worden! Wij zijn alvast ontzettend fier op hem! We hopen dat hij na zijn avontuur ons héél veel tips en tricks kan bijbrengen die hij geleerd heeft van zijn coach Regi en hulpcoach Koen. Vergeet zeker niet te stemmen op Johan hé! Check out his Facebook page!